Vaja on:
- 1 pakk šokolaadiküpsiseid
- 100g võid
- 150g valget šokolaadi metspähklitega
- 3tl želatiini + 3sl vett
- 2dl vahukoort
- 2 muna
- 400g toorjuustu
- 5sl suhkrut
- vaarikamoosi
24cm läbimõõduga lahtikäiv koogivorm vooderadada küpsetuspaberiga, küljed määrida võiga kokku. Pakk küpsiseid purustada ja segada sulatatud võiga ning suruda vormi põhja. Ma küpsetasin ka põhja 180'C juures u. 5 minutit. Sulatada vesivannis šokolaad. Vahustada koor, teises kausis munavalged suhkruga. Vahusta toasooja toorjuustu hulka munakollased ja sulatatud šokolaad. Segada kõik vahud kokku. Želatiinile lisada 3 sl kuuma vett, segada ning lisada segusse pidevalt segades. Kalla täidis vormi ja tõsta külmkappi vähemalt 4 tunniks kuni üleöö. Kaunista vaarikamoosiga.
No comments:
Post a Comment