Sunday, November 25, 2012

Pozarski kanakotletid kartulipudruga

Kartulipuder

Vaja on:
  • Kartuleid
  • Tass piima
Kartulid keeta väga pehmeks, potti lisada piim, kuumutada keemiseni, pudrunuiaga tampida katrulid puru, miksriga mikserdada ühtlasemaks ja soojendada uuesti.

Pozarski kanakotletid

Vaja on:
  • 600g kanahakkliha
  • 6 viilu saia
  • 1,5dl piima
  • Soola
  • 1 muna
  • Riivsaia
  • Õli
Saiaviile leota piimas, Sega hakkliha sinna hulka. Maitsesta soolaga ja vormi märgade käte vahel palliks. Klopi muna pisikesse kaussi, taldrikule laota riivsai. Kasta pall kõigepealt munasse ja seejärel litsu pall riivsaias lapikuks. Prae pannil mõlemalt poolt helepruuniks. 

No comments:

Post a Comment