Cooking is my passion!
Armastan küpsetamist! Vahel tekib suur isu millegi hea järele, niisiis tuleb jälle kokaraamat või Internet lahti lüüa ning otsida põnevaid retsepte.
Saturday, November 24, 2012
Sai pestoga
Meil tsikiitadega tuli tuju sellise saia järgi. Naersime, et teeme itaalia õhtu. Väga hea oli, saia koorik oli mõnusalt krõbe, seest oli pehme.
Vaja on:
Saia (Baguette)
Pestot
Oliiviõli
Sai lõigata tükkideks, immutada oliiviõliga ja peale kanda pestot. Küpsetada ahjus 180'C juures 5-10 minutit.
Kas pestos pole piisavalt oliiviõli, et võiks ainult pestot ka panna? Või on oliiviõli immutamiseks seal ilmtingimata vajalik :) ?
ReplyDeleteMe tahtsime, et need seest pehmemad jääksid, seega immutasime õliga.Ilmtingimata vajalik kindlasti pole:)
Delete