Tuesday, June 4, 2013

Kanapitsa

 Tuli isu ammu-ammu pitsat teha. Ikka kohe väga-väga hea tuli!

Vaja on:

Põhi

  • 1 pakk Vilma õhukest pitsapõhja pulbrit
  • 250ml vett
  • Õli
Täidis
  • 2 väikest Pomi tomatipastat
  • 2 kanafilee tükki
  • 1 purk ananassi
  • 1 purk maisi
  • 2 paprikat
  • 3 tomatit
  • 2 pakki riivjuustu
Valmista pitsapõhi vastavalt juhendile. Tainas laota küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile (märgade kätega kergem). Taignale määri tomatipasta. Pese tomatid ja paprikad ning lõika viiludeks. Laota tomatipasta peale. Lisa mais ja ananass. Tükelda kana ja pruunista pannil, maitsestasin apelsinipipraga. Ning lisa pitsale. Peale puista riivjuust. Küpseta 200'C ahjus 30 minutit.

No comments:

Post a Comment