Friday, December 28, 2012

Juustukook pistaatsiapähklite ja granaatõunaga

Mõnus jõululine kook, mis maitseb imeliselt! Retsept pärineb Arterist!

Vaja on:

PÕHI

  • 15 tk Digestive küpsiseid
  • 100g võid
  • kaneeli
TÄIDIS
  • 200ml vahukoort
  • 340g toorjuustu
  • 100g tuhksuhkrut
  • 25g suhkrut
  • 1tl vanillisuhkrut
  • 0,5 tl kardemoni
KAUNISTUSEKS
  • granaatõunaseemned
  • pistaatsiapähklid
Küpsised tuleb purustada ja segada võiga ning lisada kaneeli. Segu panna 24cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi ja küpsetada ahjus 150'C juures u. 5 minutit.Vahukoor vahustada ja juurde lisada toorjuust, tuhksuhkur, suhkur, vanillisuhkur ja kardemon. Saadud mass valada põhjale, siluda ühtlaseks ja tõsta külmkappi vähemalt 4h. Enne serveerimist kaunistada kook granaatõunaseemnete ja pistaatsiapähklitega.

No comments:

Post a Comment