Saturday, February 8, 2014

Schwarzwaldi tort

Oi kui hea kook see on! 


 Vaja on:

  • Biskviitpõhja šokolaadiga (3)
  • Piima
  • 700g kirsse
  • 2spl kartulitärklist
  • Suhkrut
  • 8dl vahukoort
  • 100g tumedat šokolaadi
Biskviitpõhi immuta piimaga. Tõsta mõned kirsid kõrvale. Sega 6spl kirsimahla tärklisega. Ülejäänud kompotivedelik kuumuta kirssidega potis. Lisa tärklisega segatud kirsimahlale kuumutatud mahla (1spl) ja seejärel vala kastrulisse pidevalt segades. Lisa pool kirssidest biskviidile. Vahusta vahukoor (5dl) suhkruga ning pane osa kirssidele. Pane teine kiht biskviiti, immuta, lisa kirsid ja seejärel osa vahukoorest. Seejärel lisa viimane kiht ja immuta. Pane külmikusse vähemalt 3h. Sulata šokolaad kuumavee vannil ja määri õhukese kihina küpsetuspaberile ja tõsta külmkappi tahkuma. 3 tunni täitudes vahusta ülejäänud vahukoor (3dl) suhkruga. kata tort vahukoorega, kaunista kirsside ja šokolaadist murtud laastudega. 



No comments:

Post a Comment