Vaja on:
- 2 pakki sepikut
- Puljongikuubik (lisasin 0,75 kuubikust, suurem tass)
- 6 muna
- 150 g võid
- 1,5 pakki hapukoort
- 2 pakki suitsukanamääret
- 1 pakk riivjuustu
- Tomatit, kurki, paprikat - kaunistuseks
- Soola, pipart - maitsestamiseks
Sellest portsjonist tuleb 3 kihti. Kõigepealt keeda munad. Nagu võileivatordi puhul ikka, tuleb kõigil saiadel ääred ära lõigata. Valmista puljong - keev vesi + puljongikuubik. Immuta esimene kiht saiu puljongiga. Valmista munavõi - haki munad võiga segamini. Lisa esimesele kihile. Lao teine kiht saiu, immuta. Suitsukanamääre sega hapukoorega (250+g pakki - jälgi et mass poleks liiga vedel), maitse, vajadusel maitsesta soolaga. Lisa uus kiht saia, immuta, valmista hapukoore soola-pipra segu, kata tort sellega. Kolmandale kihile raputa riivjuust peale, kaunista tort tomati, kurgi ja paprikaga.
No comments:
Post a Comment