Sunday, November 24, 2013

Mangokook

Idee teha mangokooki tuli Lõunakast Apollo kohvikust, kus paar nädalat tagasi Maryse ja Mariaga käisime. Niisiis leiutasin oma retsepti. Väga mõnus! Kristeli arust oleks võinud ehk rohkemgi suhkrut olla.

Vaja on:

  • 150g Digestive küpsiseid
  • 75g võid
  • Mangopüreed (East End)  või mango konservi 2 purki
  • 2 tl želatiini + 4spl vett
  • 1 pakk toorjuustu
  • 230g hapukoort
  • Vaniljesuhkrut
  • Suhkrut
  • Kookoshelbeid
Kõigepealt purusta küpsised, lisa sulanud või ja sega kokku. Vooderda koogivorm küpsetuspaberiga ja võiga ning suru küpsised lahtikäiva koogivormi põhja. Mikserda kokku toorjuust, hapukoor ja suhkrud ning kookoshelbed. Lisa põhjale. Püreesta mango või lisa püree kaussi, maitse kui vaja siis lisa suhkrut. Valmista želatiin - pulbrile lisa külma vett, lase paisuda 8min ja siis kuumuta vesivannil, lisa püreele, sega. Vala püree koogile ja tõsta külmikusse vähemalt 3-4h seisma.

No comments:

Post a Comment