Friday, November 15, 2013

Daimi-kook



Isale isadepäevaks koos õega tegime! Olen varemgi Daimi-kooki teinud, aga siis teisiti. Nüüd siis biskviitpõhjaga. Retsept toidutarest. Väga magus, aga väga hea! Kasutasin poest ostetud biskviitpõhja, et aega kokku hoida ja raha ka, tuleb odavam ja on ka väga maitsev.





Vaja on:

  • Tume biskviitpõhi (3tk)
  • Kakao immutamiseks
  • 1 pakk vanillikreemipulbrit Ruf
  • 3 dl piima
  • 3 väikest Daimi
  • 150g šokolaadi
  • 0,75dl vahukoort
  • pakk pisikesi Daimi komme

Biskviit pan alusele, immuta seda kakaoga. Valmista vanillikreem. Vanillikreemi jaoks vala kaussi 3dl piima ning lisa sinna üks pakk vanillikreemipulbrit. Vahusta kolm minutit ja lase veidi taheneda. Lisa koogile kiht vanillikreemi. Purusta Daim'id. Raputa esimesele kihile Daimi-puru. Nüüd teine biskviit, immuta kakaoga, vanillikreem ja Daim. Kolmas kiht biskviiti, immuta, kreem. Tõsta kook glasuuri valmistamise ajaks külmikusse. Sulata vesivannil šokolaad ja vahukoor. Sega pidevalt, et ained seguneksid. Jahuta mass maha, et see ei oleks nii voolav ja kata koogi pealispind sellega. Mul voolas kõik ka üle äärte. Puista peale Daimi-puru ja pallikesi. Pane kook 12h külmikusse. Serveeri piima, kakao või kohviga!



No comments:

Post a Comment