Vaja on:
Põhi:
- 230g võid
- 230g suhkrut
- 230g jahu
- 6 muna
- 550g hapukamat moosi (kasutasin punasesõstra moosi, mis jäi napoleni koogist üle, seega sai seda üna vähe sinna, oleks võinud paksemalt olla).
- 150g šokolaadi
- 3spl kohvikoort
Vahustada toasoe või pehmeks vahuks, lisada juurde jahu ning segada ühtlaseks massiks. Munad vahustada suhkruga kohevaks vahuks. Munavaht segada osade kaupa või-jahusegusse, nii et tekiks vedelamapoolsem ühtlane taigen. Segu määrida plaadialustele. Kasutasin kaht plaadialust ja kihte sain 4 (lõikasin põhjad pooleks). Küpsetada ahjus 200'C juures kuldpruuniks.
Asetada plaat koogialusele, sinna peale määrida moos, niimoodi neli kihti. Kõige peale teha šokolaadi-kohvikoore segu, asetada šokolaad ja kohvikoor potti, kuumutada tasasel tulel, kuni šokolaad sulanud. Määrida koogile ja lasta külmkapis tarduda.
Asetada plaat koogialusele, sinna peale määrida moos, niimoodi neli kihti. Kõige peale teha šokolaadi-kohvikoore segu, asetada šokolaad ja kohvikoor potti, kuumutada tasasel tulel, kuni šokolaad sulanud. Määrida koogile ja lasta külmkapis tarduda.
pean ka tegema, Atsi lemmikud!
ReplyDeleteTõesti on need super head, kutsu mind ka siis sööma :P
ReplyDelete