VÄGA HEA!
Vaja on:
PÕHI
- 150g digestive küpsised
- 90g Või
- 1sl Fariinsuhkur
- 300g maasikaid
- 200g valge šokolaad
- 250g paks hapukoor või créme fraiche
- 2dl vahukoor
Purusta küpsised peeneks. Sulata või ja lisa fariinsuhkur küpsisepurule. Suru segu küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva 24cm läbimõõduga vormi põhja. Maasikad lõika pooleks ning kata küpsisepõhi nendega. Sulata kuumaveevannil šokolaad. Sega juurde hapukoor ja vahustatud vahukoor. Vala segu maasikatele. Tõsta kook külkappi vähemalt 3h kuni üleöö. Enne serveerimist puista kakaopulbriga üle ja kaunista maasikatega.
Proovisin ise järele ja oli superhea! Aitäh hea retsepti eest :)
ReplyDeleteTore kui meeldis :)
Delete