Vaja on:
- 150g tumedat šokolaadi + 150g kaunistuseks (kasutasin vähem)
- 600g piimašokolaadi
- 2sl suhkrut
- 5dl 35% rõõska koort
- 2sl võid
- 150g tuhksuhkrut
- 100g kakaopulbrit
Hoia trühvleid 30 minutit külmkapis. Sega läbi kakaopulber ja tuhksuhkur. Sulata veel osa tumedast šokolaadist ning lase sel mõni minut jahtuda. Võta trühvlid külmkapist välja. Tõsta peopesale veidi šokolaadi, veerta trühvleid selles ning seejärel tuhksuhkru ja kakao segus. (Hoidsin neid edasi külmkapis ja sealt neid vaikselt kadus, lõpuks ei läinudki ükski kingikotti, sest pere jõudis need enne ära süüa.)
Kokaraamatus oli kirjas, et sellest kogusest peaks saama 50 trühvlit, mina sain igatahes rohkem! Muide trühvlid ei kivistunudki ära, vaid jäidki seest pehmeks šokolaadimassiks ning külmkapist välja võttes pidi need kohe ära sööma.
No comments:
Post a Comment