Saturday, February 14, 2015

Toorjuustukook kirsside ja šokolaadiga

Antud kook sai valmistatud minu 21. sünnipäevaks, mida tähistasime koos kursaõdedega. Kook tuli imemaitsev nagu toorjuustukoogid ikka.


Vaja on:
  • 150 g Digestive küpsiseid
  • 70 g võid
  • Purk kirsse
  • Pakk toorjuustu
  • 400 ml vahukoort
  • Šokolaadi (kasutasin Londonist ostetud šokolaadi komme, mõnusad krõmpsuvad tükid jäi koogi sisse, pilt kõrval)



Purusta küpsised, sega võiga ühtlaseks massiks ja suru lahtikäiva vormi põhja. Küpsisepõhjale lisa kirsid. Sulata vesivannil šokolaad, šokolaadile lisa toorjuust ja vahukoor ning mikserda ühtlaseks massiks. Lisa toorjuustu segu koogile ning tõsta kook külmkappi vähemalt 2h. Kaunistuseks võib koogile lisada šokolaadi.


No comments:

Post a Comment